Gratis kennismaken

Elke donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur staat sporthal Triade aan de Amanietlaan in Ermelo in het teken van badminton. Bij badmintonvereniging Vale-Ouwe staat plezier in het spel voorop.

Voor de een betekent dat wekelijks vriendschappelijke partijtjes met andere clubleden. Een ander haalt plezier uit het competitieve spel, waarbij er tegen andere clubs wordt gespeeld in een jaarlijkse competitie. Alles is mogelijk bij Vale-Ouwe!

2 maanden gratis proberen?
Wil je vrijblijvend kennis maken met onze vereniging? Kom op donderdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur naar sporthal Triade en speel 2 maanden helemaal gratis mee, om te kijken of onze vereniging bij jou past! Wij zorgen voor een gratis racket en shuttles.

Ook gezellig na afloop
Na afloop van de speelavond is er altijd de mogelijkheid om samen met de andere spelers een drankje te drinken aan de bar van het sportcafé in de sporthal. Een mooie manier om sportiviteit met gezelligheid te combineren.

Meer weten? Kom op donderdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur langs in Sporthal Triade (Amanietlaan 5 in Ermelo). Tot dan! Vragen vooraf kun je stellen door te mailen naar bestuur@vale-ouwe.nl.