Vale-Ouwe is een badmintonvereniging waar iedereen zijn weg kan vinden:

• Jeugd
  • Volwassenen
  • Competitiespelers
  • Recreatieve spelers

We zijn een sportvereniging, dus sporten staat op de eerste plaats. Maar plezier in het sporten vinden we ook belangrijk. Vandaar dat we een balans proberen te vinden in fanatiek sporten maar ook gezelligheid tijdens het sporten (en niet alleen in de derde helft).

Speelavonden
Bij badmintonvereniging Vale Ouwe spelen we op maandag en donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur. Daarnaast is er op donderdagavond training voor junioren (van 18.00 – 20.00 uur) en op maandagavond voor volwassenen (van 20.00 – 21.00 uur).

Wat heb je nodig?
Badminton kan je spelen vanaf het moment dat je zeven jaar wordt en als je gezondheid het toe laat, kun je tot je tachtigste door blijven spelen.

Om de sport te kunnen beoefenen binnen onze vereniging heb je het volgende nodig:

• Goede sportschoenen (badmintonschoenen voor binnen)
  • Sportbroek en sportshirt
  • Badmintonracket (eventueel te koop bij de vereniging)
  • Shuttles (daar zorgt Vale Ouwe voor)

Wat kost een lidmaatschap?

Jeugdleden€36,50 p/kwartaalBondscontributie €19,-
(één keer per jaar)
Inschrijfgeld: €5,-
Senioren (vanaf 18 jaar)€45,50 p/kwartaalBondscontributie €26,-
(één keer per jaar)
Inschrijfgeld: €5,-

Gratis kennismaken
Kom nu kennismaken met badmintonvereniging Vale Ouwe en speel 2 maanden gratis mee! Lees er alles over op deze pagina.